Photo Kos

 
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
 • default color
 • blue color
 • green color
Αρχική Δημιουργία
Kosnet PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2007 15:59

Το photokos είναι δημιούργημα του kosnet!
ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ και ΛΥΣΕΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

 • Η πιο οικονομική διαφήμιση παγκόσμιας εμβέλειας.
 • Δυνατότητα δυναμικής ιστοσελίδας (forum, φόρμες επικοινωνίας, κλπ.)
 • Με δικό σας domain name (π.χ. www.yourdomainname.com)
 • Δυνατότητες domain: .com(commercial) .net(internet) .org(organization) .info(information) .tv(television) .biz(business) .ws(web sites) .gr(greece) .com.gr(commercial greece) .edu.gr(education greece) .org.gr(organization greece) .net.gr(internet greece)
 • Φιλοξενία Ιστοσελιδών (Hosting).
 • Δημιουργία Flash Animation.
 • Καταχώριση σε μηχανές αναζήτησης.
 • Email με το δικό σας domain name προστατευμένο απο ιούς και spamming.

Kosnet - Υπηρεσίες
Αν σας πέρασε ποτέ από το μυαλό να δημιουργήσετε ένα δικτυακό τόπο για την επιχείρησή σας, σίγουρα θα σας αποθάρρρυναν οι λεπτομέρειες.  Τις περισσότερες μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις δεν τις απασχολεί η δημιουργία και η προβολή μέσα από ένα δικτυακό τόπο. Πόσες φορές έχετε προσπαθήσει να πείσετε τον εαυτό σας ότι ακόμα είναι νωρίς ή δεν υπάρχει λόγος να αποκτήσει η επιχείρησή σας παρουσία στο Παγκόσμιο Ιστό? Αυτές οι ατάκες σας φαίνονται γνωστές;

"Μπορώ εγώ να συναγωνιστώ τις μεγάλες εταιρείες;"

"Το να έχω δικτυακό τόπο είναι περιτό έξοδο. Τα Web sites είναι ακριβά!"

"Δεν ξέρω από που να αρχίσω. Μου φαίνεται βουνό."

Σε απάντηση των παραπάνω:
Το Internet είναι το ιδανικότερο περιβάλλον για σας. Θα δώσει στην επιχείρησή σας τη δυνατότητα να σταθεί σαν ίσος προς ίσο απέναντι σε όλους. Οι μεγάλες εταιρείες δεν έχουν πλεονέκτημα στον κυβερνοχώρο.

Σκεφτείτε το δικτυακό σας τόπο σαν μια προέκταση των υπηρεσιών που προσφέρει η επιχείρησή σας. Έχοντας παρουσία στο Internet με το δικό σας δικτυακό τόπο, είναι σαν να ανοίγετε καινούριο γραφείο ή να δημιουργείτε ένα πίνακα ανακοινώσεων που διαφημίζει την επιχείρησή σας οπουδήποτε υπάρχει πρόσβαση στο Internet, οπουδήποτε στο κόσμο! Κι όλα αυτά χωρίς άλλο κόστος πέρα από αυτό της κατασκευής του δικτυακού σας τόπου. Το Kos Info δημιουργεί επαγγελματικά και αποτελεσματικά web sites σε πολυ μικρότερο κόστος από αυτό που φαντάζεστε.

Το Kos Info τα φροντίζει όλα για σας. Καταχωρούμε το δικό σας domain name, φιλοξενούμε το δικτυακό σας τόπο, διαμορφώνουμε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, σας καταχωρούμε στις μηχανές αναζήτησης, δημιουργούμε ακόμα και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.  Δεν πιστεύουμε στις έτοιμες λύσεις. Δεν έχετε παρά να μας πείτε τί θέλετε κι εμείς θα κάνουμε τα υπόλοιπα. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για Web Site.

Δημιουργούμε δικτυακούς τόπους που είναι προφανείς στην πλοήγηση, χωρίς συμβιβασμούς στην αισθητική τους, έτσι ώστε ο επισκέπτης να μην απογοητεύεται από πολυπλοκότητα στη πλοήγηση, και επίσης να εξασφαλίζουμε αποδοχή από τις μηχανές αναζήτησης. Δεν αξίζει να έχετε το πιο όμορφο site αν κανείς δεν ξέρει γι αυτό κι επίσης αν κάνει πολλή ώρα να φορτωθεί από τα προγράμματα πλοήγησης, δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό από τις μηχανές αναζήτησης. Δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια, στον ορθογραφικό έλεγχο, διπλοελέγχουμε τα πάντα και βελτιστοποιούμε τις λέξεις κλειδιά που σχετίζονται με το site σας, κι όλα αυτά σε πολύ προσιτές τιμές. Η επιτυχία του site σας είναι και δική μας επιτυχία και αυτό είναι κάτι που παίρνουμε πολύ σοβαρά. Όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή του site σας και βγεί στον αέρα, εμείς θα αναλάβουμε τη συντήρησή του, επιτρέποντάς σας να αλλάξετε οτιδήποτε στο περιεχόμενό του όποτε το θελήσετε.

Αν έχετε ερωτήσεις ή θέλετε διευκρινίσεις για κάποιο θέμα μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 22420 48222 ή στο 2420 48223 ή να στείλετε το μήνυμά σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. κι εμείς θα έρθουμε αμέσως σε επαφή μαζί σας.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2009 20:12
 

kosnet_banner_el